Bemutatkozás

Nagyüzemi könyvgyártás teljes vertikuma

A nagyüzemi könyvkészítés minden művelete a formakészítéstől, a nyomtatáson és a kötészeti kivitelezésen át a kiszállításig egy szervezeten belül.

Colour management, csúcs- minőségű nyomtatás

Nyomtatási minőségünk záloga a japán csúcstechnológiát képviselő Komori és Ryobi nyomógépeink, az előkészítés és nyomtatás minden fázisában alkalmazott színmenedzsment, valamint az AM és FM rácsozási technikák használata.

Teljes körű kötészeti feldolgozás

Keménytáblás, kartonált és flexitáblás kötészet, irkafűzött termékek. Egyedi termékekhez tanácsadás, füles borítós kiadványok, kézi kötészeti megoldások.

Export ügyfélkapcsolati csoport

Szakmailag felkészült, nagy könyvgyártási tapasztalattal rendelkező csapat segíti a megrendelők munkáját. Angolul, németül és franciául beszélő export csoport garantálja a zavartalan szakmai kommunikációt. 50%-os export megrendelési arány.

Cross-media szolgáltatások

A LivePRINT augmented reality alkalmazás mellett terméktípusra lebontott egyedi cross-médiás csomagokat dolgozunk ki a nyomtatott termékek sikerének elősegítésére.

ISO 9001 I ISO 14001 I FSC® I SUPERBRANDS

Minőségi és környezettudatossági törekvéseinket nem csak a nagy tanusítószervezetek ismerik el, de ami talán még fontosabb: partnereink is!

Cégfilozófia

A Reálszisztéma Dabasi Nyomda Zrt. röviden megfogalmazott filozófiája: a minőség, az egyenletes növekedés, valamint a szilárd üzleti háttér iránti elkötelezettség. A jól felkészült munkatársak szívügye a partnerek magas szakmai színvonalú kiszolgálása. A hagyományos könyvgyártáson kívül folyamatosan keressük azokat az új megoldásokat, amelyek a nyomtatott termékek sikeréhez hozzá tudnak járulni.

Nyomda történet

1972

A magyar állam megalapítja cégünk elődjét, a Dabasi Nyomdát, amelynek elsődleges profilja a tankönyvgyártás.

1995

A vállalat csatlakozott a Reálszisztéma csoporthoz, és felvette a Reálszisztéma Dabasi Nyomda nevet. Megkezdődött a géppark folyamatos megújítása. A portfólióban egyre nagyobb szerepet kaptak a magas minőségigényű, négyszínes keménytáblás kiadványok.

2005-2007

Egy nagyobb beruházás következtében teljes CTP-stúdió, valamint 2 db B1-es Komori nyomógép ill. új kötészeti berendezések kerültek telepítésre.

2009

Minőségi termékeinknek köszönhetően az export megrendelések rész- aránya elérte az 50%-ot.

2015

Üzembe állt a második CTP-berendezés, és megkezdődött a kötészeti kapacitás további bővítése.

2015-2016

Megkezdődtek a Cross-médiás fejlesztések, működésbe lépett a LivePRINT applikáció.

3200

tonna papírt használunk fel évente

150

könyvimádó dolgozó

21

országban vannak megrendelőink

6000000

darab könyvet gyártunk évente

KELTSD ÉLETRE KIADVÁNYOD!

A Reálszisztéma Dabasi Nyomda a hagyományos könyvgyártás mellett olyan cross-média szolgáltatásokat is kínál, amelyek segítségével a kiadók, reklámügynökségek, vállalkozások egyedülálló módon ötvözhetik a nyomtatott termék ill. az online és virtuális megoldások nyújtotta előnyöket.

A LivePRINT augmented reality alkalmazással nem csak 3D-élményt tudunk adni az olvasóknak, hanem egyben egy egyedülálló marketing eszközt is a megrendelők kezébe. További információ a LivePRINT alkalmazással ill. egyéb cross-média megoldásokkal kapcsolatban:

Géppark

Nyomdánk a legmodernebb japán formakészítési és nyomtatási, valamint svájci és német kötészeti technológiákat ötvözi a magyar szakértelemmel és könyvgyártási tradíciókkal. A kimagasló teljesítmény megőrzésének kulcsa a folyamatos technológiai fejlesztés, valamint a szolgáltatások körének bővítése.

 

Bővebben

Rólunk mondták

 • Kedves Gabriella,

  nagyon szép lett a könyv, mindenkinek köszönöm szépen a gondos, figyelmes munkát! Olyan lett, amilyet szerettünk volna.

 • Kedves Magdi!

  A Csimota Kiadó két nagyon komoly szakmai díjat kapott. A könyvek a Dabasi Nyomdában készültek, így ez Nektek és Nekünk is presztízs-emelő, hiszen “egy csónakban evezünk”. A Kiadó nevében köszönjük Nektek, a magas szintű munkát! Kérlek, juttasd el az üzemben dolgozó kollégákhoz is a köszönetünket!

 • Kedves Kollégák!

  Szeretném megköszönni a Könyvheti Könyvek határidőre történt leszállítását, és szépségét. Nem tudom másként jellemezni, de mindegyik olyan szép lett, amilyennek megálmodtuk. Mindenkinek aki foglalkozott a könyveinkkel külön-külön nagyon köszönöm!

 • Kedves János,

  Megérkeztek a példányok. A megszokott nagyon jó minőségi munka.