Minőségbiztosítás

A Central Dabasi Nyomda számára a magas minőségi követelményeknek való megfelelés mindig is kiemelt jelentőséggel bírt. Ennek érdekében gyártási és üzleti folyamatainkat az ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány követelményei szerint szervezzük, biztosítva ezzel ügyfeleink magas szintű, rugalmas kiszolgálását.

Minőségpolitikánk legfontosabb alappillére elkötelezettségünk ügyfeleink magas szakmai színvonalon történő rugalmas, pontos kiszolgálására és minőségigényes termékek gyártására.

A gyártott termékek a megrendelő és a felhasználó igényeit figyelembe véve a leggazdaságosabb technológiai megoldással és optimális anyagfelhasználással készülnek.
Szolgáltatásnyújtásunk során, különös figyelmet fordítunk beszállítóink, alvállalkozóink kiválasztására és minősítésére, ezzel is biztosítva a minőségi munkavégzést.
A termék magas színvonalát a folyamatos műszaki és technológiai fejlesztések, a legjobb minősítésű alap- és segédanyagok, a szigorú gyártásközi ellenőrzések, valamint a munkatársak rendszeres szakmai továbbképzése biztosítja.

Nagy fontossággal bír számunkra az ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány követelményeinek teljesítése és a rendszer folyamatos fejlesztése, mellyel garantálni tudjuk, hogy ügyfeleink mindig a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.

ISO 9001:2015 Minőségirányítási Tanúsítvány.